Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Vondels

Vondels
Filters
Sorteer op
2 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Vondels

HELLO CHRISTMAS LOVERS! De oprichters van Vondels, Yan en Loesje, leerden elkaar kennen in Amsterdam en hebben in 2015 Vondels opgericht. Yan Xu, afkomstig uit Shanghai, begon haar carrière in de IT. Gedreven als ze is, begon ze haar eerste bedrijf - een groothandel in kerstversieringen - in 2003. Dankzij haar bekendheid met zowel de Chinese als de Europese cultuur weet ze hoe je je op een bepaald doel moet richten én hoe je dat bereikt.

Loesje begon in Brabant voordat ze naar het westen verhuisde. Vanwege de internationale uitstraling werd Amsterdam haar bestemming. Het eerste deel van haar carrière was ze inkoper voor een groot warenhuis, waarvoor ze over de hele wereld reisde. Of het nu ging om mode, wonen, interieurs of accessoires, haar passie en oog voor design waren haar grote kracht.


Collectie bij The Little Green Bag

The Little Green Bag heeft een aantal verschillende producten van het merk in huis. Kies uit de Small Butterfly, Tree Topper, de Nijntjes, Champagne Bottle, Pearl Heart of Bauble. Erg verschillend van elkaar, maar allemaal leuk als decoratie voor jouw kerst! De items zijn bedoeld om in je boom te hangen en maken jouw kerstboom nog gezelliger. Hiermee krijg jij de ultimate Christmas feeling!


Stand out and be different, that's how we roll!

Yan en Loesje kwamen elkaar tegen toen ze allebei op zoek waren naar vernieuwende kerstversiering. En zo is Vondels ontstaan: een merk dat met trots unieke, eigenzinnige en moderne kerstversieringen ontwerpt. Vondels maakt unieke kerstdecoraties die een extra beetje sparkle geven aan jouw feestdagen. De hoogwaardige, glazen ornamenten combineren traditionele en moderne ontwerpen tot een trendy en chic product.


Bestel Vondels online

Ben je helemaal fan van de kerstversiering van Vondels en kan je niet wachten om deze aan jouw kerstinterieur toe te voegen? Twijfel dan niet langer en bestel deze nu gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw kerstversiering zo snel mogelijk in huis hebt!