Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Outlet Vlaardingen


The Little Green Bag
Outlet Vlaardingen


Adres:
Fransenstraat 9
3131 CC Vlaardingen


Openingstijden:
maandag:
gesloten
dinsdag:
10.00 - 17.00
woensdag:
10.00 - 17.30
donderdag:
10.00 - 17.30
vrijdag:
10.00 - 17.30
zaterdag:
10.00 - 17.00
zondag:
gesloten

Parkeren

Je kunt je auto parkeren bij de parkeergarage Centrum/Stadhuis bij het Stadhuis (bereikbaar vanaf de Burgemeester Pruissingel via de Maassluissedijk) of Liesveld (bij de Albert Heijn, bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Vondelstraat, Joubertstraat)

De tassenwinkel van Vlaardingen

In het centrum van Vlaardingen vind je tussen alle gezellige winkels uiteraard ook The Little Green Bag. De plek waar het allemaal is begonnen, met onze eerste winkel! In de winkel kan je je prima vermaken terwijl je kijkt naar alle mooie tassen. Maar The Little Green Bag staat natuurlijk bekend om meer dan alleen tassen. Portemonnees, horloges, koffers, riemen en nog meer leuke accessoires; er is keuze genoeg!

De tas komt naar jou

Zoek je een tas uit onze webshop en kan je deze niet zo snel vinden tussen al dat aanbod? Vraag er dan naar bij één van onze medewerkers. Mochten we de tas niet in de winkel hebben liggen, dan laten we deze voor je vanuit het distributiecentrum komen. Geen enkele moeite! Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen? Bel dan naar onze klantenservice, via 010 435 41 03. Wij kunnen dan direct voor je kijken of de tas op voorraad is in Vlaardingen. Als die niet het geval is, kunnen we deze alsnog naar de winkel sturen.

Voor direct contact met de winkel, kun je bellen naar: 010 261 34 32.

Betalen

In onze winkels kan je pinnen en contant betalen, maar je kunt ook betalen met creditcard, fashioncheques, giftcards van The Little Green Bag en VVV bonnen.