Balvi

Pen Holder Pantone Tin Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 8.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.6 cm
Materiaal Tin
Merk Balvi
Merk kleurnaam Red
Merk product code 27382

Op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan je bureau? Dan is de Pen Holder Pantone Tin van Balvi de perfecte keuze voor jou. Deze penhouder is gemaakt van hoogwaardig tin en heeft een opvallende rode kleur, waardoor hij direct de aandacht trekt. Met een breedte, diepte en hoogte van respectievelijk 10 cm, 8.6 cm en 8.6 cm, biedt deze penhouder voldoende ruimte voor al je pennen en potloden.

De Pen Holder Pantone Tin is ontworpen voor volwassenen en is een must-have accessoire voor iedereen die van een georganiseerd bureau houdt. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 27382 weet je zeker dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt.

Met zijn opvallende rode kleur voegt de Pen Holder Pantone Tin niet alleen functionaliteit toe aan je bureau, maar ook een vleugje stijl. Of je nu een professionele werkomgeving hebt of gewoon je thuiskantoor wilt opfleuren, deze penhouder is een echte eyecatcher. Het compacte formaat maakt het ook ideaal voor kleine bureaus of werkruimtes.

Wacht niet langer en voeg een vleugje kleur en organisatie toe aan je bureau met de Pen Holder Pantone Tin van Balvi. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle werkplek!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies