Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Zusss

Stylingbord Met Ribbels 30cm Metaal Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Diepte 30 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5 cm
Materiaal Metaal
Merk Zusss
Merk kleurnaam Wit
Merk product code 0505-083

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je serviescollectie? Dan is het Stylingbord Met Ribbels 30cm Metaal van Zusss precies wat je nodig hebt! Met een diepte van 30 cm en een hoogte van 5 cm is dit bord perfect voor allerlei gelegenheden. Het is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor het duurzaam en stevig is. Het witte design geeft een moderne en elegante uitstraling aan je tafelsetting. Met de merkproductcode 0505-083 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Dit Stylingbord Met Ribbels is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en kwaliteit. Het is een veelzijdig bord dat je kunt gebruiken voor het serveren van heerlijke gerechten, het presenteren van hapjes of zelfs als decoratief item in je interieur. De ribbels op het bord geven het een unieke en speelse uitstraling, waardoor het een eyecatcher wordt op elke tafel.

Met het Stylingbord Met Ribbels 30cm Metaal van Zusss haal je niet alleen een praktisch serviesitem in huis, maar ook een stukje design. Het merk Zusss staat bekend om zijn oog voor detail en kwaliteit, en dat zie je terug in dit bord. Of je nu een feestje geeft, een gezellig diner hebt met vrienden of gewoon je dagelijkse maaltijden wat specialer wilt maken, dit bord is de perfecte keuze.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies