Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Leitmotiv

Pendant lamp Lucid iron Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 33 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Black
Merk product code LM1829
Type fitting E27

Op zoek naar een stijlvolle hanglamp die je interieur een vleugje elegantie geeft? Maak kennis met de Pendant lamp Lucid iron van Leitmotiv. Deze prachtige hanglamp behoort tot de categorie Hanglampen en is speciaal ontworpen voor dames die houden van een verfijnde uitstraling.

De Pendant lamp Lucid iron heeft een breedte en diepte van 22 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Met een hoogte van 33 cm is deze lamp een opvallende eyecatcher die je interieur direct transformeert. Gemaakt van hoogwaardig metaal, straalt deze hanglamp duurzaamheid en kwaliteit uit.

Wat deze lamp nog specialer maakt, is de energiebron. Met een handige stroomaansluiting hoef je je geen zorgen te maken over batterijen of opladen. Gewoon aansluiten en genieten van het prachtige licht dat deze lamp verspreidt.

De Pendant lamp Lucid iron is voorzien van een E27 fitting, waardoor je eenvoudig je favoriete lamp kunt installeren. Of je nu kiest voor een warme gloeilamp of een energiezuinige LED-lamp, deze hanglamp past zich moeiteloos aan jouw voorkeuren aan.

Met de merknaam Leitmotiv ben je verzekerd van kwaliteit en design. Deze lamp is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl. De merkproductcode LM1829 zorgt ervoor dat je altijd de juiste lamp kunt vinden.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Pendant lamp Lucid iron. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige verlichting die deze hanglamp biedt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies