WIJCK

Dublin City Candles Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Glas
Merk Wijck
Merk kleurnaam Black White
Serie Dublin

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan zijn de Dublin City Candles van Wijck echt iets voor jou. Deze prachtige kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardig glas en hebben een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 10.5 cm. Perfect voor volwassenen die houden van een vleugje elegantie in hun leven.

De Dublin City Candles zijn onderdeel van de populaire Dublin serie van Wijck. Met hun strakke ontwerp en de merk kleurnaam "Black White" passen ze perfect in elke moderne en minimalistische inrichting. Of je nu een Scandinavische stijl hebt of een industrieel interieur, deze kaarsen zullen zeker de aandacht trekken en een vleugje klasse toevoegen aan je ruimte.

Wijck staat bekend om hun oog voor detail en kwaliteit, en dat is zeker terug te zien in deze kaarsen. De Dublin City Candles zijn met liefde en vakmanschap gemaakt, waardoor ze niet alleen een prachtige decoratie zijn, maar ook langdurig branden. Creëer een gezellige sfeer in je huis met deze kaarsen en geniet van de warme gloed die ze verspreiden.

Of je nu je eigen huis wilt verfraaien of op zoek bent naar een uniek cadeau voor een speciaal iemand, de Dublin City Candles van Wijck zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je leven.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies