Balvi

Coasters The Coaster Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 0.3 cm
Materiaal Siliconen
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 25416

Met de Coasters The Coaster onderzetters voeg je een stijlvolle en praktische touch toe aan je interieur. Deze onderzetters behoren tot de categorie Onderzetters en zijn perfect voor volwassenen. De Coasters The Coaster heeft een breedte van 9 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van slechts 0.3 cm.

Deze onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk achter deze onderzetters is Balvi, een bekend en vertrouwd merk in de fashion industrie. De Coasters The Coaster is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de Coasters The Coaster onderzetters hoef je je geen zorgen te maken over kringen of vlekken op je tafel. Ze bieden een betrouwbare bescherming tegen hitte en vocht, waardoor je tafelblad er altijd als nieuw uit blijft zien. Daarnaast voegen ze een vleugje stijl toe aan je interieur, waardoor je gasten onder de indruk zullen zijn van je oog voor detail.

De Coasters The Coaster is voorzien van het merkproductcode 25416, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt. Deze onderzetters zijn niet alleen functioneel, maar ook een trendy accessoire voor in huis. Bestel vandaag nog de Coasters The Coaster en geniet van een stijlvolle en praktische toevoeging aan je interieur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies