Balvi

Wine Cooler and Ice Bucket Grand Vin Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 19.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Silver
Merk product code 26858
Woonruimte Keuken

Met de Wine Cooler and Ice Bucket Grand Vin van Balvi haal je een stijlvolle toevoeging voor je keuken in huis. Deze wijnkoeler en ijsemmer is perfect voor volwassenen die graag genieten van een heerlijk glas wijn. Met een breedte en diepte van 19.5 cm en een hoogte van 20.5 cm, heeft deze koeler de ideale afmetingen om je favoriete flessen wijn koel te houden.

Deze Wine Cooler and Ice Bucket is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is terug te zien in dit product. De zilveren kleur geeft de koeler een moderne en elegante look, die perfect past in elke keuken.

Met de merkproductcode 26858 weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt. Deze wijnkoeler en ijsemmer is niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in je keuken. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van een glas wijn na een lange dag, deze Wine Cooler and Ice Bucket Grand Vin maakt het allemaal mogelijk.

Bestel nu deze Wine Cooler and Ice Bucket Grand Vin van Balvi en geniet van een koel glas wijn op elk moment. Voeg een vleugje luxe toe aan je keuken en laat je gasten versteld staan van deze prachtige wijnkoeler en ijsemmer. Met zijn afmetingen, materiaal en stijlvolle design is dit de perfecte toevoeging aan jouw wijn- en barcollectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies