Trixie

Kangaroo muslin cloth Bliss Olive Olive Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 65 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Olive Green
Merk product code 50-095

Op zoek naar een zachte en duurzame muslin doek voor je kleintje? Dan is de Kangaroo muslin doek Bliss Olive van Trixie precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 50 cm en een hoogte van 65 cm is deze doek perfect voor baby's. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze doek niet alleen zacht voor de huid van je baby, maar ook goed voor het milieu.

De Kangaroo muslin doek Bliss Olive is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, wat betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Hierdoor is het veilig voor de gevoelige huid van je baby. Bovendien is deze doek ook nog eens biologisch, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld voor de toekomstige generaties.

Met het merk Trixie weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De Kangaroo muslin doek Bliss Olive is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het merk kleurnaam "Olive Green" geeft deze doek een trendy en stijlvolle uitstraling. De merk product code "50-095" zorgt ervoor dat je precies weet welk product je in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een praktische doek voor het afvegen van mondjes en handjes, of een zachte doek om je baby in te wikkelen, de Kangaroo muslin doek Bliss Olive is veelzijdig en handig in gebruik. Met zijn zachte en ademende eigenschappen is deze doek perfect voor dagelijks gebruik.

Bestel vandaag nog de Kangaroo muslin doek Bliss Olive van Trixie en geef je baby het comfort en de stijl die hij verdient. Met zijn biologische materialen en trendy design is deze doek een must-have voor elke modebewuste ouder.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies