Zusss

Kussen Knus En Fijn 45X45 cm Antracietgrijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 45 cm
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Antracietgrijs
Merk product code 0101-145

Maak kennis met het Kussen Knus En Fijn 45X45 cm van Zusss, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit sierkussen heeft een afmeting van 45 cm bij 45 cm, waardoor het perfect past bij elke bank, stoel of bed. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit kussen een zachte en knusse ervaring. De antracietgrijze kleur van het kussen geeft een moderne en elegante uitstraling aan je interieur.

Met het Kussen Knus En Fijn 45X45 cm voeg je moeiteloos een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Of je nu je woonkamer wilt opfrissen of je slaapkamer wilt transformeren tot een oase van rust, dit kussen is de perfecte keuze. Het subtiele Zusss-logo op het kussen voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel.

Dit kussen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de hoogwaardige materialen is het kussen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het is de ideale metgezel voor ontspannen avonden op de bank of een goede nachtrust.

Met het Kussen Knus En Fijn 45X45 cm van Zusss haal je een tijdloos en veelzijdig accessoire in huis. Creëer een gezellige sfeer in je interieur en geniet van het comfort dat dit kussen biedt. Bestel nu en geef je huis een stijlvolle upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies