Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten
Filters
Sorteer op
137 artikelen

weergave

The Gift Label
The Gift Label

Gift Box Daddy Cool

€ 13,99 € 19,99 -30%


The Gift Label
The Gift Label

Roomspray 300ml Stay Chic

€ 8,00 € 15,99 -50%

Zusss
Zusss

Bruisbal Hamam Met Jou Is Alles

€ 3,98 € 7,95 -50%

Meraki
Meraki

Cadeaubox Foot spa

€ 15,49 € 24,49 -37%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

The Gift Label
The Gift Label

Pentagonal Gift Box Men

€ 17,49 € 24,99 -30%


The Gift Label
The Gift Label

Body Wash 1000ml Warm Hug

€ 17,49 € 24,99 -30%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*HAAN
HAAN

Single HAAN Citrus Noon 30ml

€ 6,00 € 7,50 -20%

HAAN
HAAN

Single HAAN Morning Glory 30ml

€ 6,00 € 7,50 -20%


HAAN
HAAN

Single HAAN Dew of Dawn 30ml

€ 5,95 € 7,50 -21%gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

The Gift Label
The Gift Label

Scented Stone You Rock

€ 11,99 € 14,99 -20%

Meraki
Meraki

Hand lotion Silky mist

€ 11,99 € 18,99 -37%


The Gift Label
The Gift Label

Body mist Rock it

€ 9,45 € 14,99 -37%


De juiste ondersteuning voor jouw huid

Als vrouw (en als man) zijnde heb je behoefte aan de juiste verzorgingsproducten. Het verzorgen van je huid is namelijk het enige wat je kan doen om de ouderdom tegen te gaan. Dit houdt dus in dat je op zoek moet gaan naar verzorgingsproducten met stoffen die jouw huid als beste kunnen ondersteunen. Als het aankomt op de beste producten voor je huid dan weet je zeker dat je bij The Little Green Bag op het juiste adres bent. Ons aanbod maak het ook voor jou mogelijk om een groot aantal goede verzorgingsproducten te bestellen voor in huis. Hier laten we je hieronder wat meer over zien.


Waarom zijn verzorgingsproducten zo belangrijk?

We zien dat er nog altijd mensen zijn die niet weten waarom het belangrijk is om over de juiste verzorgingsproducten te beschikken. De huid bestaat uit een zeer fragiele laag. Deze laag wordt door het lichaam op een natuurlijke manier ondersteund, maar vaak is dit niet genoeg om je huid jong te houden. Als je ouder wordt dan zal je hier vanzelf last van krijgen. Met behulp van verzorgingsproducten is het echter mogelijk om jouw huid van bepaalde stoffen te voorzien die nodig zijn voor een optimaal herstel. Zo kan een goede handzalf er bijvoorbeeld voor zorgen dat je veel meer minder snel last krijgt van rimpels. Dit wordt voornamelijk gedaan door de natuurlijke vochtbalans in de huid te verbeteren. Wil je zo lang mogelijk jong blijven dan zijn verzorgingsproducten noodzakelijk.


De verzorgingsproducten van The Little Green Bag

Zoals je wel op deze pagina kunt zien is het mogelijk om uit een groot scala aan verschillende verzorgingsproducten te kiezen. Er zijn op dit moment twee verschillende merken om voor te kiezen. Dit zijn Zusss en HAAN, beide merken staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het compacte design van de verzorgingsproducten maakt het mogelijk om deze overal mee naartoe te nemen. Zo hoef je je onderweg nooit meer zorgen te maken over een droge huid. Combineer dit met de verschillende zalfjes van Zusss en je weet zeker dat je jouw huid optimaal kunt ondersteunen. Alle verzorgingsproducten bij ons op de site zijn voorzien van natuurlijke stoffen die niet zorgen voor irritatie op de huid.


Maak een keuze voor een van onze verzorgingsproducten

Voor alle mogelijke soorten natuurlijke verzorgingsproducten ben je dus bij ons aan het juiste adres. Hier op de pagina kun je het volledige overzicht vinden van de verzorgingsproducten die op dit moment beschikbaar zijn bij ons in het assortiment. Wij raden je zeker aan om dit assortiment eens zelf te bekijken, op die manier krijg je een volledig overzicht van wat er precies mogelijk is. Mocht er iets onduidelijk zijn over de verzorgingsproducten of over de stoffen die er in zitten dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze klantenservice staat namelijk altijd klaar om je verder te helpen. Hier op de site kun je hiervoor alle contactinformatie vinden.