The Gift Label

Body wash 1000ml Mandarin musk Oh la la you look so good Mandarin Musk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Fruitig
Geurnoten Ananas, Barnsteen, Basisnoten: Cederhout, Aalbes, Grapefruit, Hartnoten: Jasmijnbloembaadjes, Muskus, Topnoten: Citroen
Hoogte 24 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Mandarin Musk
Merk product code 1012706
Serie You look so good

Oh la la, je ziet er zo goed uit! Maak je klaar voor een verfrissende douche-ervaring met onze Body wash 1000ml Mandarin musk van The Gift Label. Deze douchegel behoort tot de categorie Douchegel en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een fruitige geur.

Deze Body wash is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Met een breedte van 9 cm en een hoogte van 24 cm is deze fles perfect om in je badkamer te pronken.

De geur van deze douchegel is werkelijk betoverend. De topnoten van citroen geven je een verfrissend gevoel, terwijl de hartnoten van jasmijnbloemblaadjes en muskus een heerlijk bloemig aroma toevoegen. De basisnoten van cederhout, aalbes en grapefruit zorgen voor een subtiele en verleidelijke geur. En laten we de geurnoten van ananas en barnsteen niet vergeten, die een exotisch tintje toevoegen aan deze fruitige mix.

Met de productcode 1012706 en de kleurnaam Mandarin Musk is deze Body wash een absolute must-have in je dagelijkse verzorgingsroutine. En het beste van alles? Het is ook nog eens gerecycled, dus je kunt genieten van een heerlijke douche-ervaring terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Maak je klaar om jezelf te verwennen met de Body wash 1000ml Mandarin musk van The Gift Label. Bestel nu en laat je zintuigen betoveren door deze heerlijke geur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies