Trixie

Bottle 350ml - Mrs. Rabbit Lichtroze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Stainless steel
Merk Trixie
Merk kleurnaam Lichtroze
Merk product code 40-217
Serie Mrs Rabbit

Op zoek naar een stijlvolle en praktische waterfles voor kinderen? Dan is de Bottle 350ml - Mrs. Rabbit van Trixie de perfecte keuze! Met een breedte van 6.5 cm en een hoogte van 15.5 cm is deze fles ideaal voor kleine handjes. Gemaakt van roestvrij staal, is deze fles duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het lichtroze ontwerp met het schattige Mrs. Rabbit motief maakt deze fles niet alleen functioneel, maar ook nog eens super leuk!

De Bottle 350ml - Mrs. Rabbit is onderdeel van de Mrs. Rabbit serie van Trixie. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de fles is geen uitzondering. Met de merkproductcode 40-217 weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De fles is speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor het de perfecte metgezel is voor school, uitstapjes of sportactiviteiten.

Met zijn inhoud van 350 ml biedt deze fles voldoende ruimte voor hydratatie onderweg. Of het nu gaat om water, sap of een andere favoriete drank, deze fles houdt alles veilig en lekvrij. Dankzij het gebruik van roestvrij staal blijven drankjes ook nog eens langer koel. Geen gedoe meer met plastic wegwerpflessen, maar een milieuvriendelijke en trendy optie voor jouw kind.

Kies voor kwaliteit, stijl en gemak met de Bottle 350ml - Mrs. Rabbit van Trixie. Bestel vandaag nog en geef jouw kind een geweldige waterfles waar ze dol op zullen zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies