DOIY

Yoga Mat persian carpet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal PVC
Merk DOIY
Merk kleurnaam persian carpet

De Yoga Mat van DOIY is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens hun yogasessies. Met een breedte van 60 cm en een diepte van 173 cm biedt deze mat voldoende ruimte om vrij te bewegen en verschillende yogahoudingen uit te voeren. Met een hoogte van slechts 0,5 cm is deze mat ook gemakkelijk op te rollen en mee te nemen naar de yogastudio of waar je ook maar wilt.

Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, biedt deze mat de perfecte balans tussen grip en demping. Het zorgt ervoor dat je stevig op de grond staat tijdens je oefeningen, terwijl het ook zacht genoeg is om comfortabel op te liggen. De unieke persian carpet kleur van DOIY voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan je yogasessies.

Of je nu een ervaren yogi bent of net begint met yoga, deze Yoga Mat is geschikt voor alle niveaus. Het merk DOIY staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze mat lang meegaat en je vele yogasessies zal begeleiden.

Investeer in jezelf en verbeter je yoga-ervaring met de Yoga Mat van DOIY. Bestel vandaag nog en geniet van comfort, stijl en functionaliteit tijdens je volgende yogasessie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies