Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

X Works

X Works

X Works

X Works tassen zijn het product van een typisch Hollands fashionmerk. De leren tassen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt, waardoor ze een prachtig authentiek karakter uitstralen. Toch herken je ze uit duizenden door de eye-catcher die aan elke tas is bevestigd: een stoere tashanger van een molen, waarbij de X uit de merknaam terugkomt in de wieken. Nederlandser wordt het niet!


Brede collectie X works tassen

Soms ben je op zoek naar die ene tas. The perfect bag. Waar je bij veel winkels tegenaan loopt, is dat ze vaak maar een klein deel uit de collectie bieden. Gelukkig is dat bij ons niet het geval, want wij bieden bijna de volledige tassencollectie aan. Er zit vast iets bij wat je aanspreekt.


De kracht en puurheid van X works

Als fashionista in hart en ziel kan je niet zonder een X works exemplaar. Een X works tas wordt steeds meer een onderdeel van wie je bent, naarmate je hem vaker draagt. Binnen het merk is alles puur natuur en de tassen hebben een mooie, robuuste uitstraling. Dit komt bijvoorbeeld doordat de tas geen voering heeft en de naden niet zijn afgewerkt. Ook zijn ze voorzien van studs en eyelets, maar ze hebben ook mooie details aan de binnenkant van de tas. En dat maakt van jouw tas een handgemaakt plaatje!

Je hebt er ongetwijfeld veel plezier van, maar zeker ook lang! X works staat voor praktisch, stijl en kwaliteit en daar word je blij van. Ze zeggen bij X works niet voor niets: "Leef je leven met een smile". Wij smilen vrolijk mee. Jij ook?


Bestel X works tassen online

Helemaal verliefd geworden op een X works tas? Bestel hem dan snel online in onze webshop. Koop je de tas bij The Little Green Bag, dan zorgen wij voor een gratis verzending.

Bestel je je tas via jouw account, dan spaar je automatisch baggies en kan je op verschillende manieren leuke kortingen verdienen.