Jollein

Slab Badstof Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 33 cm
Materiaal Katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 029-566-00090

Op zoek naar een schattig en praktisch slabbetje voor je kind? Dan is de Slab Badstof van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit slabbetje behoort tot de categorie Slabbetjes en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 26 cm en een hoogte van 33 cm biedt het voldoende bedekking om de kleding van je kleintje schoon en droog te houden tijdens het eten en drinken.

De Slab Badstof is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht aanvoelt op de gevoelige huid van je kind. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je het slabbetje keer op keer kunt gebruiken. Het is ook voorzien van een handige klittenbandsluiting aan de achterkant, waardoor het eenvoudig aan en uit te trekken is.

Dit slabbetje is afkomstig van het bekende merk Jollein en is verkrijgbaar in de kleur Pale Pink. De subtiele kleur voegt een vleugje stijl toe aan de outfit van je kind, terwijl het slabbetje tegelijkertijd zijn functie vervult. De productcode van dit slabbetje is 029-566-00090, zodat je het gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Met de Slab Badstof van Jollein geef je je kind niet alleen een praktisch slabbetje, maar ook een stijlvol accessoire. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je kleintje er altijd netjes uitziet tijdens het eten en drinken!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies