Kipling

Creativity S Red Rouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Red Rouge
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Creativity S van Kipling precies wat je nodig hebt! Dit make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 14.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 9.5 cm, biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

De Creativity S is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat dit make-up tasje lang meegaat.

Dit tasje heeft een ritssluiting, waardoor je je make-up veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft het ook nog eens handige opberg opties, zoals een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je make-up georganiseerd en overzichtelijk houden.

Met een volume van 0.3 liter is dit make-up tasje compact genoeg om mee te nemen in je handtas, maar biedt het toch voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten. Of je nu onderweg bent of jezelf wilt opfrissen in de badkamer, de Creativity S is de ideale metgezel.

De Creativity S make-up tas behoort tot de Creativity serie en is verkrijgbaar in de kleur Red Rouge. Deze opvallende kleur geeft een vrolijke en speelse touch aan je make-up collectie.

Wacht niet langer en bestel nu de Creativity S make-up tas van Kipling. Met dit praktische en trendy tasje ben je altijd klaar om je make-up bij te werken, waar je ook bent!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies