Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Kipling

Creativity S Brush Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Brush Blue
Merk product code KPK01864V35
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l

Met de Creativity S make-up tas van Kipling heb je altijd al je favoriete beauty essentials bij de hand. Deze tas behoort tot de categorie Make-up tasjes en is perfect voor volwassenen die graag georganiseerd en stijlvol willen blijven.

De Creativity S tas heeft een afmeting van 14.5 cm breed, 4 cm diep en 9.5 cm hoog. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de tas overal mee naartoe te nemen, of het nu in je handtas, koffer of gymtas is.

Deze make-up tas is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

De Creativity S tas is onderdeel van de populaire Creativity serie van Kipling. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze tas is daar geen uitzondering op. De merk kleurnaam van deze tas is Brush Blue en de merk product code is KPK01864V35.

Wat deze make-up tas echt onderscheidt, zijn de handige opberg opties. De tas heeft een binnenvak met ritssluiting waar je kleine items veilig kunt opbergen, en daarnaast is er ook nog een open binnenvak voor gemakkelijke toegang tot je essentials.

Met een inhoud van 0.3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up benodigdheden, zoals lippenstift, mascara, foundation en meer. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft, zelfs als je onderweg bent.

Met de Creativity S make-up tas van Kipling ben je altijd klaar om jezelf op te frissen, waar je ook bent. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse routine!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies