Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Garmin

Vivoactive 4S White/Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Rosékleurig
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam White/Rose Gold
Merk product code 010-02172-22
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Vivoactive 4S van Garmin een absolute must-have voor dames. Met een horlogekast diameter van 40 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge een elegante en vrouwelijke uitstraling. De rosékleurige kast en zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze en trendy look.

Het materiaal van de Vivoactive 4S is gemaakt van hoogwaardig siliconen, waardoor het horloge comfortabel om je pols zit. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de merk kleurnaam "White/Rose Gold" is dit horloge een echte eyecatcher. De merk product code van de Vivoactive 4S is 010-02172-22.

De Vivoactive 4S heeft een handige gespsluiting, waardoor je het horloge eenvoudig kunt verstellen naar de gewenste pasvorm. De ronde vorm van het horloge zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een sportieve outfit draagt of een elegante avondjurk, de Vivoactive 4S past bij elke gelegenheid.

Met de Vivoactive 4S van Garmin ben je niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Dit slimme horloge biedt talloze handige functies, zoals het meten van je hartslag, het tracken van je activiteiten en het ontvangen van notificaties van je smartphone. Met dit horloge ben je altijd connected en kun je jouw gezondheid en fitness doelen eenvoudig bijhouden.

Wacht niet langer en voeg de Vivoactive 4S van Garmin toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies