Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Garmin

Vivofit jr3 Marvel Iron Man Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kleur kast Rood
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Red
Merk product code 010-02441-11
Serie Vivofit
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stoer en functioneel horloge voor kinderen? Dan is de Vivofit jr3 Marvel Iron Man een perfecte keuze! Dit slimme horloge behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een rode horlogekast en een zwarte wijzerplaat is dit horloge niet alleen stijlvol, maar ook opvallend.

Het horloge is waterbestendig tot 5 ATM, wat betekent dat het bestand is tegen waterdruk tot 50 meter diep. Dus je kind kan het horloge gerust dragen tijdens het zwemmen of spelen in de regen. Het materiaal van het horloge is gemaakt van duurzaam siliconen, waardoor het comfortabel en flexibel om de pols zit.

De Vivofit jr3 Marvel Iron Man is van het bekende merk Garmin, dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De rode kleur van het horloge past perfect bij het merk en geeft het een extra stoere uitstraling. Met de productcode 010-02441-11 weet je zeker dat je het juiste horloge hebt gekozen.

Dit horloge behoort tot de Vivofit serie en heeft een vierkante vorm, wat het een uniek en eigentijds design geeft. Het is niet alleen een horloge, maar ook een handige gadget voor kinderen. Met de Vivofit jr3 Marvel Iron Man kunnen ze hun stappen tellen, hun slaap bijhouden en zelfs herinneringen instellen.

Maak van het dragen van een horloge een leuke en spannende ervaring voor je kind met de Vivofit jr3 Marvel Iron Man. Bestel vandaag nog en laat je kind genieten van dit geweldige horloge!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies