Garmin

Vivomove Trend White Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roségoudkleurig
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam White Cream
Merk product code 010-02665-01
Serie Vivomove
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Vivomove Trend van Garmin een absolute must-have! Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor dames. Met een horlogekast diameter van 40 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge een elegante en vrouwelijke uitstraling.

De horlogekast van de Vivomove Trend is prachtig roségoudkleurig, wat zorgt voor een trendy en luxe uitstraling. Het mineraalglas beschermt het horloge tegen krassen en stoten, zodat je er lang van kunt genieten. Daarnaast is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het ook kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De wijzerplaat van de Vivomove Trend is eveneens roségoudkleurig, wat perfect past bij de rest van het horloge. Het materiaal van de band is gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

De Vivomove Trend is een product van het bekende merk Garmin, dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De kleur van dit horloge is White Cream, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. De productcode van dit horloge is 010-02665-01 en het behoort tot de serie Vivomove.

Met zijn ronde vorm en prachtige details is de Vivomove Trend de perfecte keuze voor elke fashion-forward vrouw. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opdoffen voor een speciale gelegenheid, dit horloge voegt een vleugje stijl toe aan elke look. Bestel vandaag nog jouw eigen Vivomove Trend en maak een statement met je pols!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies