MarMar Copenhagen

Pelo Sweat Quilt Night Sky Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Night Sky Blue
Merk product code 224-183-04
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Trekkoord

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trainingsbroek voor kinderen? Dan is de Pelo Sweat Quilt van MarMar Copenhagen precies wat je zoekt. Deze lange broek is gemaakt van zacht katoen, waardoor hij heerlijk aanvoelt op de huid. De broek heeft een trekkoordsluiting, zodat je hem perfect kunt aanpassen aan de taille van je kind. Met zijn lange mouwen en nachtblauwe kleur is deze broek een echte eyecatcher.

De Pelo Sweat Quilt is perfect voor actieve kinderen die er graag trendy uitzien. Het merk MarMar Copenhagen staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de broeklengte lang biedt deze trainingsbroek optimale bedekking en bescherming tijdens het sporten of spelen. De broek is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Met de Pelo Sweat Quilt kunnen kinderen vrij bewegen en zich comfortabel voelen, dankzij het gebruik van hoogwaardig katoen. Dit materiaal zorgt voor een ademende en zachte stof, waardoor je kind zich de hele dag door prettig voelt. De lange mouwen bieden extra warmte op koudere dagen, terwijl het trekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm.

Deze trainingsbroek is een must-have voor elke modebewuste ouder. De nachtblauwe kleur geeft een trendy uitstraling aan de outfit van je kind. De broek is voorzien van het merklogo van MarMar Copenhagen, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met de merkproductcode 224-183-04 kun je deze broek eenvoudig terugvinden in ons assortiment.

Wacht niet langer en geef je kind de perfecte combinatie van comfort en stijl met de Pelo Sweat Quilt. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen in deze trendy trainingsbroek!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies