POM Amsterdam

Elements Blouse Oranje

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk POM Amsterdam
Merk kleurnaam Oranje
Merk product code SP7154
Mouwlengte Lange mouw
Patroon A-symmetrisch patroon

De Elements Blouse is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze blouse een zachte en soepele pasvorm. Het merk POM Amsterdam staat bekend om zijn unieke ontwerpen en deze blouse is geen uitzondering. Met zijn opvallende oranje kleur en a-symmetrisch patroon, zal deze blouse zeker de aandacht trekken.

Met lange mouwen is deze blouse perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze blouse kan moeiteloos worden gestyled. Combineer het met een mooie broek of rok en je hebt meteen een chique outfit.

De Elements Blouse heeft een merkproductcode van SP7154, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze collectie. Met zijn doelgroep voor dames is deze blouse speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne vrouwen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je garderobe of een cadeau voor een speciaal iemand, deze blouse is een uitstekende keuze.

Wacht niet langer en voeg de Elements Blouse toe aan je winkelwagen. Met zijn trendy ontwerp en hoogwaardige materialen, zal deze blouse zeker een favoriet worden in je kledingkast. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies