Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Laauw

Laauw
Filters
Sorteer op
3 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Laauw
Laauw

Luna Mini Round Shoulderbag

€ 59,60 € 149,00 -60%

Laauw
Laauw

Luna Mini Round Shoulderbag

€ 59,60 € 149,00 -60%

Laauw
Laauw

Sololaki

€ 55,60 € 139,00 -60%


Laauw

Laauw is een jong en snelgroeiend Nederlands tassenmerk opgericht door drie jonge ondernemers uit Waalwijk. Het drietal deelden een gezamenlijke passie voor ondernemen en hun eigen kijk op lifestyle, cultuur en mode. Samen bedachten ze een nieuw lederen tassenmerk die al hun opvattingen tot één geheel brengt. Ze bedachten het merk Laauw. De naam van het merk stamt af van het Nederlandse woord 'lauw'. Het staat voor open minded zijn, een andere kijk hebben en vooral uitgaan van de positiviteit in het leven. De extra 'a' in de merknaam laat zien dat het prima is om anders te zijn. Je kunt zijn wie je wilt zijn. Als jij het zelf maar bent. Jij beslist.

''Het is prima om anders te zijn, het is prima om jezelf te zijn. Je kunt zijn wie je wilt zijn, je hebt het zelf in de hand'', aldus Laauw.

De mensen achter Laauw zijn drie jonge, Nederlandse en ambitieuze zielen genaamd Rob van Ravenstein, Dorus Leenaarts en Joep Klerx. Ze hebben ieder hun eigen persoonlijkheden en sterke punten, die in combinatie de perfecte balans creëren voor een team om goed te gedijen.


De Laauw collectie

De collectie bestaat uit verschillende soorten modellen die samen voor een eenheid zorgen. In het assortiment van Laauw kun je terecht voor rugtassen en handtassen zoals de Backpack Tribunal en de Opera, maar ook business bags als de Bag Cuzco. Een leuke tas kunnen vinden? Neem dan ook eens een kijkje bij de portemonnees van Laauw. Een fijne accessoire die perfect bij jouw tas zal passen. Het wordt niet voor niks een essential genoemd!

De producten zijn herkenbaar door de kleuren die worden gebruikt. Kleuren worden gemixt, waardoor er een opvallende look wordt gecreëerd. Afgewerkt met goudkleurige details maakt het dat je een Laauw tas wilt hebben!


Bestel jouw favoriete item nu online!

Zijn de tassen van Laauw helemaal naar jouw stijl en smaak? Bestel dan jouw tas nu gemakkelijk en snel via de website van The Little Green Bag. Bekijk het gehele assortiment nu online. Wil je Laauw liever in het echt zien? Dat kan ook! De winkels staan klaar om jou te helpen.