Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

MYOMY laptoptassen

MYOMY laptoptassen

MYOMY laptoptassen

Sinds 2007 ontwerpt Fashion House MYOMY. De fairtrade designs zijn geïnspireerd door het dagelijks leven en ontworpen met een missie to do good. Het eerste iconische design was de beroemde My Paper Bag. Het duurzame alternatief voor de wereldberoemde papieren zak. De materialen die MYOMY gebruikt zijn allemaal duurzaam en zijn ze voor fair fashion.
 

Lederen laptoptassen MYOMY

De MYOMY laptoptassen zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam leer. Zo kun je kiezen voor een iconische My Paper laptoptas of voor een ander model. Door het dragen van de tassen wordt het leer alleen maar mooier. Zo kun je erg lang plezier hebben van een laptoptas van MYOMY. De laptoptassen MYOMY zijn makkelijk te dragen en comfortabel in gebruik. Ze zijn ideaal om jouw persoonlijke bezittingen te dragen en een waardevolle toevoeging als laptoptas.
 

Bestel je MYOMY laptoptas online

The Little Green Bag verkoopt de mooie MYOMY laptoptassen. Bestel je jouw MYOMY laptoptas op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! De verzending is gratis vanaf € 49,95. Wil je de MYOMY laptoptassen liever in het echt zien? Neem dan eens een kijkje in een van onze winkels.