Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

XD Design laptoptassen

XD Design laptoptassen
Filters
Sorteer op
9 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

XD Design laptoptassen

Een veilig gevoel krijg je natuurlijk bij de tassen van XD Design! Het merk XD Design is een Nederlands designermerk dat zich specifiek richt op anti-diefstal tassen. XD Design bestaat inmiddels al dertig jaar en verkoopt hun producten over de hele wereld. Het merk richt zich op het ontwerpen en produceren van bruikbare en duurzame producten die overigens erg portemonneevriendelijk zijn. Het ontwerpteam houdt rekening met alle behoeften van de consument zowel op gevoelsmatig als op functioneel vlak. XD Design houdt zich continu bezig met het klimaat. Dit uit zich in alle aspecten van het vak; van het produceren van een product tot aan de verpakking waarin de tassen worden verzonden.


Ga voor een sportieve laptoptas

XD Design heeft meerdere anti-diefstal rugzakken ontworpen, zodat er voor ieder wat wils is. De huidige collectie, de Bobby-Collectie, bestaat uit sportieve en zakelijke modellen in de mooiste kleuren. Het zakelijke gedeelte uit zich in de opbergvakken die de tassen hebben. In elke tas is er ruimte voor een laptop, tablet en koffiebeker. Ideaal dus als je onderweg bent naar een afspraak!  

De tassen zijn unisex en dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt! Het merk richt zich op rugzakken. De rugzakken zijn licht van gewicht en dus comfortabel gedragen kunnen worden tijdens het reizen. De tassen van XD Design hebben geen zichtbare openingen en zijn gemaakt van snijvast en waterafstotend materiaal. Het snijvasten materiaal bestaat uit vijf verschillende lagen, waardoor diefstal onmogelijk wordt gemaakt. De rugzakken hebben meerdere opbergmogelijkheden, zodat je je benodigdheden altijd geordend en gemakkelijk kunt meenemen. De Bobby Backpacks kunnen allen op een koffer worden gevestigd, dankzij het luggage label aan de achterzijde. Daarnaast zijn de tassen zo ontworpen, dat het draagcomfort optimaal is. Doordat het gewicht van de inhoud niet naar voren, maar juist naar onder is verplaatst kun je meer gewicht op de rug dragen. Ideaal dus voor langere afstanden!


Bestel een XD Design laptoprugzak nu bij The Little Green Bag!

Bij The Little Green Bag shop je jouw favoriete XD Design rugzakken gemakkelijk en snel online of in één van onze vestigingen. Bekijk de gehele collectie van XD Design nu hier.