Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Melkco

Filters
Sorteer op
2 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Melkco
Melkco

Leather Case Galaxy Nexus Prime

€ 3,95 € 39,95 -90%

Melkco
Melkco

Leather Case Galaxy Note

€ 3,95 € 39,95 -90%

Melkco

Met de lederen accessoires van Melkco zit het altijd goed. Melkco maakt al sinds 1998 de mooiste lederwaren waarbij de focus ligt op business lederwaren. De collectie van Melkco bestaat uit de mooiste lederen producten zoals smartphones cases. Bij alle Melkco producten wordt er veel aandacht besteed aan het strakke design. Meer is minder bij Melkco. Door de simpliciteit maar toch het zeer stijlvolle design is Melkco een merk naar ieders hart.

De collectie van Melkco bij The Little Green Bag bestaat uit diverse types hoesjes voor de smartphone. Bijvoorbeeld de Flip Cases waarbij zowel voor- als achterzijde beschermd zijn. Liever een smartphone wallet waarbij er ook ruimte is voor enkele pasjes, visitekaartjes of briefgeld zodat je makkelijk al je belangrijkste spullen bijeengebonden hebt? De Leather Wallets bieden deze gemakken en zijn onder andere geschikt voor de Samsung Galaxy S4 en S5. Naast de bekende Samsung Galaxy S4 en S5 vind je The Little Green Bag tevens smartphone hoesjes voor de Galaxy Note, Samsung S3 Mini en de Nexus Prime.

Zowel voor privé als zakelijk gebruik zijn de accessoires van Melkco uiterst geschikt. Door de stijlvolle designs, de perfecte balans tussen elegant en stoer, en de beste leersoorten zijn de producten van Melkco voor elke gelegenheid te gebruiken.

Melkco with innovation.