Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Mujjo

Mujjo
Filters
Sorteer op
1 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Mujjo
Mujjo

Leather Case Galaxy S8+

€ 9,98 € 49,90 -80%

Mujjo

Het Nederlandse merk Mujjo bestaat uit stijlvolle smartphone covers en laptop sleeves, gemaakt van hoogwaardig leer. Inmiddels bestaan er ook handschoenen van dit merk, die speciaal gericht zijn op het gebruik van een smartphone. De kracht van Mujjo is de eenvoud.
 

Smartphone cases


De smartphone covers van Mujjo zijn eenvoudig, dun en elegant in hun uitstraling. De cases zijn omhuld met natuurlijk gelooid leer. Dit zorgt voor een zeer sterke kwaliteit, maar ook dat de case alleen maar mooier wordt naarmate je het meer gebruikt en het onderdeel laat worden van jouw leven.

Sommige Mujjo covers zijn tegelijkertijd een wallet. Uit één stuk leer wordt op slimme wijze het telefoonhoesje uitgesneden, plus een insteekvak voor jouw twee of drie belangrijkste pasjes. Ben je hier naar op zoek? Bekijk dan alle Leather Wallet Cases.

Laptop sleeves


Net als de smartphone cases, zijn de laptop sleeves van Mujjo gemaakt van natuurlijk gelooid leer, voor een hoge kwaliteit. De look & feel word pas echt compleet door de combinatie met vilt en de druksluiting. De sleeves zijn hierdoor erg stevig en bieden voldoende bescherming aan jouw laptop. Daarom, én door de iconische en stoere uitstraling van de sleeves, is dit één van de populairste merken van dit moment.

Touchscreen handschoenen


Wanneer het buiten koud wordt, loop je vaak tegen een probleem aan met je smartphone: ze zijn vaak niet te bedienen wanneer je handschoenen draagt. De smartphone is onmisbaar geworden, ook wanneer je buiten bent. Daardoor ontstond er veel vraag naar een oplossing, vooral uit landen met een kouder klimaat. Mujjo heeft hier slim op ingespeeld met de Touchscreen Gloves. Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt voor jouw smartphone.

De handschoenen zijn voorzien van een extra laag wol, waardoor de handschoenen goed geïsoleerd zijn en je handen warm blijven. De Touchscreen handschoenen hebben ook een magnetische 'snapknop', voor een goede sluiting. Tot slot zijn deze Mujjo handschoenen uitgerust met kleine anti-slip dots, voor een betere grip op je smarphone. Deze glijdt dus niet zomaar uit je handen!

De touchscreen handschoenen van Mujjo zijn geprezen in diverse publicaties van o.a. de LA Times, People Magazine en Esquire. Met deze handschoenen blijf je warm, stijlvol én verbonden! Je mist geen telefoontje meer. Zo krijg je pas echt zin in de winter!

Koop Mujjo online


Heb je jouw nieuwe Mujjo musthave al gespot in onze webshop? Shop deze dan eenvoudig online. Wij gaan gelijk aan de slag met jouw bestelling en zorgen ervoor dat je het snel in huis hebt!

"We get satisfaction out of trying to create an even better product or experience, it makes us feel good to try to improve it over and over again, it's in our DNA."