BIRKENSTOCK

Zermatt Kids Shearling WZ Narrow Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Lamsvel
Materiaal zool Latex
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 1017797
Serie Zermatt
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Zermatt Kids Shearling WZ Narrow is een comfortabele en stijlvolle pantoffel voor kinderen. Deze pantoffel is gemaakt van hoogwaardig wolvilt, wat zorgt voor een zachte en warme ervaring. De binnenkant van de pantoffel is gevoerd met wol, waardoor de voeten van je kind heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen. De binnenzool is gemaakt van lamsvel, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De zool van de pantoffel is gemaakt van latex, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

De Zermatt Kids Shearling WZ Narrow is een product van het bekende merk Birkenstock. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en comfortabele schoenen. De kleur van deze pantoffel is Dark Blue, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De productcode van deze pantoffel is 1017797, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Zermatt Kids Shearling WZ Narrow behoort tot de Zermatt serie van Birkenstock. Deze serie staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking. De pantoffel heeft geen sluiting, waardoor je kind deze gemakkelijk kan aantrekken en uitdoen. De neus van de pantoffel heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Met de Zermatt Kids Shearling WZ Narrow geef je je kind het beste op het gebied van comfort en stijl. Deze pantoffel is perfect voor ontspannen momenten thuis en houdt de voeten van je kind heerlijk warm. Bestel nu en laat je kind genieten van het ultieme comfort van Birkenstock!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies