BRONX

Bru-Te Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 84954-P
Type hak Chunky
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sandalen die perfect passen bij je zomerse outfits? Dan is de Bru-Te sandaal van Bronx precies wat je nodig hebt! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een ademend gevoel, zelfs op warme dagen.

De zool van de Bru-Te sandaal is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor je grip en stabiliteit hebt bij elke stap die je zet. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje gaat shoppen, deze sandalen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

De Bru-Te sandaal is afkomstig van het bekende merk Bronx, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve schoenen. De kleur van deze sandaal is een opvallend oranje, waardoor je zeker de aandacht trekt. De productcode van deze sandaal is 84954-P, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Wat deze sandalen echt uniek maakt, is de chunky hak en de klittenbandsluiting. De chunky hak geeft je een beetje extra lengte en zorgt voor een stoere uitstraling. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. Geen gedoe meer met gespen of veters!

De Bru-Te sandaal heeft een open neus, waardoor je tenen lekker kunnen ademen en je voeten koel blijven, zelfs op de warmste dagen. Deze sandalen zijn perfect voor een dagje strand, een zomerse barbecue of een avondje uit. Combineer ze met een zomerjurkje, een jeansshort of een rok en je bent klaar om te stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies