Teva

M Universal Trail Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Diepte 16 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 25 cm
Materiaal Glas
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1106786
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De M Universal Trail is een stijlvolle sandaal voor heren die perfect is voor avontuurlijke outdoor activiteiten. Met een hoogte van 25 cm en een diepte van 16 cm biedt deze sandaal de juiste ondersteuning en bescherming voor je voeten tijdens het wandelen of hiken.

De sandaal is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor je niet alleen comfortabel kunt lopen, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. De binnenkant van de sandaal is gemaakt van EVA, wat zorgt voor extra comfort en demping.

De rubberen zool van de M Universal Trail biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt wandelen op zowel droog als nat terrein. De sandaal heeft een klittenbandsluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan de vorm van je voet.

Met een open neus en het merk Teva staat deze sandaal garant voor een trendy en sportieve uitstraling. De kleur van de sandaal is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De productcode van deze sandaal is 1106786.

Of je nu gaat wandelen in de natuur, een dagje naar het strand gaat of gewoon op zoek bent naar een comfortabele sandaal voor dagelijks gebruik, de M Universal Trail is de perfecte keuze. Met zijn duurzame materialen, hoogwaardige afwerking en trendy design, zal deze sandaal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies