Gabor

Gabor Comfort neve

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Microvezels
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam neve
Merk product code 22.801.60
Serie Gabor Comfort
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Gabor Comfort is een stijlvolle slide voor dames die comfort en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze slide behoort tot de categorie Slides en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een casual en toch trendy schoen.

De Gabor Comfort is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de slide is bekleed met zachte microvezels, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden met ultiem comfort.

De slide heeft een platte hak, waardoor je moeiteloos kunt lopen zonder enige vorm van vermoeidheid. Daarnaast heeft de Gabor Comfort geen sluiting, waardoor je gemakkelijk in en uit de schoen kunt stappen.

De open neus van de slide geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen, terwijl de thermoplastisch rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Deze combinatie van comfort en functionaliteit maakt de Gabor Comfort de perfecte keuze voor dagelijks gebruik.

De Gabor Comfort behoort tot de Gabor-serie, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Het merk Gabor staat bekend om zijn uitstekende schoenen die zowel trendy als comfortabel zijn. De kleur van deze slide is neve en de productcode is 22.801.60.

Als je op zoek bent naar een slide die zowel stijlvol als comfortabel is, dan is de Gabor Comfort de ideale keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, platte hak en trendy design zal deze slide zeker een favoriet worden in je schoenencollectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies