Saucony

Jazz Original Vintage Purple Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Saucony
Merk kleurnaam Purple Black
Merk product code S60368
Patroon Effen
Serie Jazz
Stijl Casual
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Jazz Original Vintage Lage Sneakers van Saucony zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning.

De rubberen zool van de Jazz Original Vintage Lage Sneakers biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Het merk Saucony staat bekend om zijn kwaliteit en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze schoenen is paars-zwart, wat een opvallende en trendy uitstraling geeft.

Met de productcode S60368 en de serie Jazz, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek paar sneakers van Saucony krijgt. De effen patroon en de casual stijl maken deze schoenen veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm.

De Jazz Original Vintage Lage Sneakers hebben een ronde neus, wat zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen. Deze sneakers zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar het zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies