Skechers

Uno White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch duraleer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Traagschuim
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam White
Merk product code 73690
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Maak kennis met de Uno Lage Sneakers voor dames van het bekende merk Skechers. Deze trendy sneakers zijn gemaakt van synthetisch duraleer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. De binnenzool is gemaakt van traagschuim, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en extra demping. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen. De Uno sneakers hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur.

Met de Uno sneakers van Skechers maak je een fashion statement. Het merk Skechers staat bekend om zijn trendy en comfortabele schoenen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De witte kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke casual outfit. Of je nu gaat voor een sportieve look of juist een meer relaxte stijl, met de Uno sneakers ben je altijd on-trend.

De Uno sneakers maken deel uit van de gelijknamige serie van Skechers. Met hun unieke design en hoogwaardige materialen zijn ze een must-have voor elke fashionista. De sneakers zijn voorzien van het merkproductcode 73690, wat aangeeft dat ze authentiek zijn en van hoge kwaliteit. Met deze sneakers ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid.

Wacht niet langer en voeg de Uno Lage Sneakers van Skechers toe aan je schoenencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met deze sneakers loop je altijd voorop in de modetrends!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies