Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Secrid Miniwallet

Secrid Miniwallet
Filters
Sorteer op
88 artikelen

weergave


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Secrid Miniwallet

De Miniwallet van Secrid is zeer compact en heeft een miniformaat, maar biedt ondanks dat toch veel ruimte voor pasjes, bankbiljetten, een paar munten of visitekaartjes. De Miniwallet is voorzien van een leren hoesje, waardoor de Secrid Wallet er uitziet als een traditionele portemonnee, met een luxe uitstraling. De Miniwallet herken je eenvoudig aan de handige druksluiting, waardoor alles goed bij elkaar blijft zitten.

De Secrid portemonnee is uiterst handig in gebruik door het geavanceerde schuifsysteem waar ruimte wordt geboden voor meerdere pasjes en het RFID systeem. Met een simpele handbeweging kun je de pasjes trapsgewijs uitschuiven en vind je snel het juiste pasje.

Op RFID-pasjes staat vaak privacygevoelige informatie. Om te voorkomen dat deze pasjes geskimd worden, heeft Secrid de Cardprotector ontwikkeld. Het ultradunne aluminium zorgt ervoor dat de radiosignalen van de pasjes worden geblokkeerd. De aluminium cardprotector is verwerkt in elke Secrid Wallet en vormt daarmee de basis voor elke portemonnee.

Ook beschermt het RFID systeem je pasjes tegen ongewenst uitlezen, breken en buigen. De Cardprotector wordt omhuld door een lederen hoes met drukknoop. In het vak met de drukknoop is er ruimte voor briefgeld en extra pasjes.


Verschillende modellen Secrid Miniwallet

Original: de Miniwallet Original staat bekend om de rustige uitstraling door de effen kleuren. Deze uitvoering is dan ook een mooie basic.

Vintage: de Miniwallet vintage is een bijzondere uitvoering van de Miniwallet collectie van Secrid. De Secrid heeft een echte vintage look die de effen kleuren net wat specialer maken.

Stitch Linea: De Miniwallet stitch linea is te herkennen aan de felle kleuren van de stiksels op de voorzijde van de Miniwallet. Deze Secrid is in verschillende leuke kleurencombinaties te koop. Een leuke variant op de stitch linea is de matt base variant. Deze is net zo hip als de stitch linea alleen met een matte uitvoering.

Stitch Magnolia: De Miniwallet stitch magnolia is een leuke vrouwelijke uitvoering op de Miniwallet. De Miniwallet is te herkennen aan de gestikte magnolia bloem op de voorzijde van de Miniwallet.

Metallic: de Miniwallet Metallic is een bijzondere en chique uitvoering van de bekende Miniwallet van Secrid. Deze trendy Metallic uitvoering is in verschillende effen kleuren te verkrijgen.

Crisple: de Miniwallet Crisple is te herkennen aan het lichte reliëf wat te zien is op de Miniwallet. Dit geeft een leuk en speels effect.

Crystalline: de Miniwallet Crystalline is een unieke variant op de Miniwallet. Deze heeft een chique uitstraling door de diamantjes en glitters.

Basket: de Miniwallet Basket is uitgevoerd in leer en heeft een bijzondere uitstraling die te herkennen is aan het gevlochten patroon. Dit geeft de Miniwallet een leuk effect.

Veg: de Miniwallet Veg is een bijzondere uitvoering van de Miniwallet. Deze Miniwallet is dan ook volledig Vegan. De Miniwallet is in verschillende kleuren te verkrijgen en heeft een matte uitstraling.

Cleo: de Miniwallet Cleo is een leuke uitvoering van de Miniwallet. Deze Miniwallet is te herkennen aan de krokodillenprint.

Ornament: de Miniwallet Ornament is een bijzondere uitvoering van de Miniwallet. Deze Miniwallet is te herkennen aan de geponste bloemen.

Rango: de Miniwallet Rango is een trendy uitvoering van de Miniwallet. Deze Miniwallet is te herkennen aan de effen kleur in combinatie met een licht reliëf.

Nile: de Miniwallet Nile is een hippe uitvoerig van de Miniwallet. Deze Miniwallet is te herkennen aan de grove krokodillenprint.

Matte: de Miniwallet Matte is een tijdloze uitvoerig van de Miniwallet. De Secrid is te herkennen aan de matte finish en de mooie effen kleuren.

Dutch Martin: de Miniwallet Dutch Martin is een speciale uitvoering van de Miniwallet. Deze Miniwallet is te herkennen aan de oneffen kleur.