LOTT gioielli

Berry Drop S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 2.8 cm
Doelgroep Dames
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk LOTT Gioielli
Merk kleurnaam Black
Merk product code CEGB003-G04153
Soort steen Glassberry
Type sluiting Haakje

Ben je op zoek naar een uniek paar oorbellen dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan zijn de Berry Drop S oorbellen van LOTT Gioielli precies wat je nodig hebt. Deze prachtige oorbellen behoren tot de categorie Oorbellen en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Berry Drop S oorbellen hebben een breedte van 2.8 cm, waardoor ze subtiel opvallen zonder te overheersen. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp, terwijl het materiaal van 925 Sterling zilver zorgt voor duurzaamheid en een hoogwaardige uitstraling.

LOTT Gioielli staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze oorbellen zijn daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Black" en de productcode "CEGB003-G04153" ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product.

Wat deze oorbellen echt bijzonder maakt, is de soort steen die gebruikt is: Glassberry. Deze steen voegt een vleugje kleur en glans toe aan het ontwerp, waardoor de oorbellen een echte eyecatcher worden.

Met het handige haakje als sluiting zijn deze oorbellen gemakkelijk aan en uit te doen. Je kunt ze dus moeiteloos combineren met elke outfit, of het nu voor een casual dagje uit is of een speciale gelegenheid.

Maak een statement met de Berry Drop S oorbellen van LOTT Gioielli en laat je persoonlijke stijl stralen. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje glamour toe aan je sieradencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies