A Beautiful Story

Beauty Black Onyx Silver Ring M/L zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 1.8 cm
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Zilver
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam zilver
Merk product code BL24936
Soort steen Onyx

Ben je op zoek naar een prachtige ring die je outfit compleet maakt? Dan is de Beauty Black Onyx Silver Ring M/L van A Beautiful Story echt iets voor jou! Deze ring behoort tot de categorie Ringen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 1.8 cm is deze ring een opvallend accessoire dat zeker de aandacht zal trekken.

De Beauty Black Onyx Silver Ring M/L is gemaakt van hoogwaardig zilver en heeft een zilverkleurige hardware. Het zilveren materiaal geeft de ring een elegante uitstraling en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Het merk A Beautiful Story staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze prachtige ring.

De ring is voorzien van een mooie zwarte onyx steen, wat zorgt voor een uniek en stijlvol detail. De onyx steen staat symbool voor kracht en bescherming, waardoor deze ring niet alleen mooi is om te dragen, maar ook een betekenisvolle toevoeging aan je sieradencollectie is.

Met de merkproductcode BL24936 kun je deze Beauty Black Onyx Silver Ring M/L eenvoudig terugvinden in onze collectie. De zilveren kleurnaam past perfect bij de uitstraling van de ring en maakt het gemakkelijk om te combineren met andere zilveren accessoires.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Beauty Black Onyx Silver Ring M/L toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de elegante uitstraling en betekenisvolle symboliek die deze ring met zich meebrengt!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies