DKNY

Twiggy Clutch Black Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22.9 cm
Diepte 5.4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17.8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk DKNY
Merk kleurnaam Black Gold
Merk product code R22GBT04
Serie Twiggy
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 2 l

De Twiggy Clutch van DKNY is een stijlvolle toevoeging aan je accessoirecollectie. Met zijn goudkleurige hardware en elegante zwarte gouden kleurnaam, straalt deze clutch klasse en verfijning uit. Gemaakt van hoogwaardig leer, voelt deze tas niet alleen luxe aan, maar is hij ook duurzaam en gaat hij lang mee.

Met afmetingen van 22.9 cm breed, 5.4 cm diep en 17.8 cm hoog, biedt de Twiggy Clutch voldoende ruimte voor al je essentiële items. Of je nu een avondje uit gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze clutch is perfect om al je benodigdheden georganiseerd te houden.

De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl het volume van 2 liter voldoende ruimte biedt voor al je belangrijke spullen. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere benodigdheden wilt meenemen, deze clutch heeft genoeg ruimte om alles georganiseerd te houden.

De Twiggy Clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn tijdloze ontwerp en het bekende merk DKNY, is deze clutch een must-have voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opmaken voor een speciale gelegenheid, deze clutch voegt direct een vleugje elegantie toe aan elke look.

Met de Twiggy Clutch van DKNY maak je een statement en laat je zien dat je stijl hebt. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige clutch toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies