Steve Madden

Glide Shoulderbag Magenta

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nylon 100%
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Magenta
Merk product code SM13000545
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met de Glide Shoulderbag van Steve Madden. Deze schoudertas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een moderne uitstraling die moeiteloos past bij elke outfit.

De Glide Shoulderbag heeft een compact formaat met afmetingen van 22 cm breed, 6 cm diep en 17 cm hoog. Hierdoor is hij groot genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen, maar toch handig en lichtgewicht. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig nylon, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is.

Deze schoudertas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan de tas en zorgt ervoor dat hij er luxe uitziet.

De binnenkant van de Glide Shoulderbag is gevoerd met polyester, wat zorgt voor extra bescherming van je spullen. Het merk Steve Madden staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is magenta, wat een opvallende en trendy keuze is.

Met de Glide Shoulderbag van Steve Madden heb je een praktische en modieuze schoudertas die perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas biedt voldoende ruimte en ziet er geweldig uit. Bestel vandaag nog jouw eigen Glide Shoulderbag en maak een fashion statement!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies