House Doctor

Lantaarn Vintage Zwart antiek

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Metaal
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Zwart antiek
Merk product code 203990336

Op zoek naar een unieke toevoeging aan je interieur? Maak kennis met onze Lantaarn Vintage uit de categorie Kandelaars. Met zijn charmante uitstraling en vintage design is deze lantaarn een absolute must-have voor volwassenen die houden van stijl en sfeer.

De Lantaarn Vintage heeft een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 30 cm. Gemaakt van hoogwaardig metaal, is deze lantaarn niet alleen duurzaam, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte. Het merk achter deze prachtige lantaarn is House Doctor, een bekende naam in de interieurwereld.

De Lantaarn Vintage is uitgevoerd in een elegante zwarte antieke kleur, waardoor hij perfect past bij verschillende interieurstijlen. Met de merkproductcode 203990336 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product.

Creëer een gezellige en warme sfeer in huis met de Lantaarn Vintage. Plaats een kaars in de lantaarn en geniet van het sfeervolle licht dat deze prachtige kandelaar verspreidt. Of gebruik de lantaarn als decoratief element op een dressoir, tafel of vensterbank. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer en voeg een vleugje vintage charme toe aan je interieur met de Lantaarn Vintage uit onze Kandelaars collectie. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de unieke uitstraling en kwaliteit van dit prachtige product.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies