Present Time

Coffee cup holder Cactus black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam black
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische koffiekophouder voor in de keuken? Dan is de Coffee cup holder Cactus van Present Time precies wat je nodig hebt. Met zijn zwarte metalen ontwerp voegt deze houder een vleugje elegantie toe aan elke keukenruimte.

De afmetingen van deze koffiekophouder zijn perfect voor dagelijks gebruik. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 40 cm biedt hij voldoende ruimte om je favoriete koffiekopjes binnen handbereik te houden. Of je nu 's ochtends geniet van een kopje koffie of 's avonds ontspant met een warme drank, deze houder zorgt ervoor dat je koffiekopjes altijd georganiseerd en klaar voor gebruik zijn.

Niet alleen is deze koffiekophouder functioneel, maar hij is ook speciaal ontworpen voor dames. Met zijn trendy cactusvormige design zal deze houder zeker de aandacht trekken en een leuke toevoeging zijn aan je keukeninrichting. Het metaalmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling, waardoor deze houder perfect past bij elke keukenstijl.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je keuken met de Coffee cup holder Cactus van Present Time. Bestel hem vandaag nog en geniet van een georganiseerde en trendy keukenruimte!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies