SNURK

Macarons Green 240x220cm Groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 240 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 220 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk SNURK
Merk kleurnaam Groen
Merk product code MACGR240

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrek dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Macarons Green 240x220cm dekbedovertrek van SNURK perfect voor jou. Met een breedte van 240 cm en een hoogte van 220 cm past dit overtrek moeiteloos op elk standaard tweepersoonsbed. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een luxueuze en duurzame slaapervaring.

Wat dit dekbedovertrek echt bijzonder maakt, is het gebruik van organisch katoen. Dit materiaal is niet alleen zacht en ademend, maar ook milieuvriendelijk. Je kunt dus genieten van een goede nachtrust terwijl je ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het groene kleurenschema van dit overtrek voegt een vleugje frisheid en natuurlijke schoonheid toe aan je slaapkamer.

SNURK, een bekend merk in de modewereld, heeft dit dekbedovertrek met zorg ontworpen en vervaardigd. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, kun je erop vertrouwen dat dit product aan al je verwachtingen zal voldoen. De productcode "MACGR240" maakt het gemakkelijk om dit specifieke dekbedovertrek te vinden en te bestellen.

Upgrade je slaapkamer met het Macarons Green 240x220cm dekbedovertrek en geniet van een luxueuze en comfortabele nachtrust. Bestel vandaag nog en geef je slaapkamer een stijlvolle make-over!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies