Crocs

Jibbitz Lights Up Cars Trucks 5-Pack White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunststof
Merk Crocs
Merk kleurnaam White
Merk product code 10011441
Multipack 5-pack
Serie Jibbitz
Size info De Jibbitz worden zonder de afgebeelde Crocs geleverd

Ben je op zoek naar een leuke en speelse manier om de Crocs van je kinderen op te fleuren? Dan is de Jibbitz Lights Up Cars Trucks 5-Pack perfect voor jou! Deze charmante set van vijf Jibbitz is speciaal ontworpen voor kinderen en zal hun Crocs transformeren tot een uniek en opvallend accessoire.

De Jibbitz Lights Up Cars Trucks 5-Pack is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Ze zijn ontworpen door het bekende merk Crocs, dat garant staat voor kwaliteit en stijl. De charmante witte kleur van deze Jibbitz past perfect bij elke Crocs-schoen en voegt een vleugje speelsheid toe aan elke outfit.

Met de Jibbitz Lights Up Cars Trucks 5-Pack krijg je niet alleen vijf charmante Jibbitz, maar ook een geweldige serie om uit te kiezen. Deze Jibbitz zijn onderdeel van de populaire Jibbitz-serie, die bekend staat om zijn creatieve en leuke ontwerpen. Je kinderen zullen dol zijn op de schattige auto's en trucks die deze Jibbitz verlichten en hun Crocs laten opvallen.

Belangrijk om te weten: de Jibbitz worden geleverd zonder de afgebeelde Crocs. Dit geeft je de vrijheid om ze naar wens op je Crocs te plaatsen en te mixen en matchen met andere Jibbitz. Creëer eindeloze combinaties en geef je kinderen de mogelijkheid om hun eigen stijl uit te drukken.

Maak van de Crocs van je kinderen een echt fashion statement met de Jibbitz Lights Up Cars Trucks 5-Pack. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van een unieke en speelse toevoeging aan hun favoriete schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 18,32 Normale prijs 22,90
Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies