Karlsson

Table Clock Genuine Pendulum Ceramic Mid Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Keramiek
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Mid Brown

De Table Clock Genuine Pendulum Ceramic is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tafelklok een ware eyecatcher. De klok heeft een breedte van 16 cm en een diepte van 9.5 cm, waardoor hij perfect past op elke tafel of bureau.

Deze tafelklok is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van stijlvolle en functionele accessoires. Het keramische materiaal geeft de klok een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

De Table Clock Genuine Pendulum Ceramic is uitgevoerd in een prachtige kleur genaamd Mid Brown. Deze warme kleur past perfect bij verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een klassiek, modern of industrieel interieur hebt, deze klok zal zeker de aandacht trekken.

Met zijn unieke pendulum design voegt deze tafelklok een speels element toe aan jouw interieur. Het zachte tikgeluid van de pendulum zorgt voor een rustgevende sfeer in huis. Of je nu de tijd in de gaten wilt houden tijdens het werken of gewoon op zoek bent naar een decoratief item, deze klok is de perfecte keuze.

Haal nu de Table Clock Genuine Pendulum Ceramic in huis en geef jouw interieur een stijlvolle upgrade. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige afwerking zal deze klok jarenlang een blikvanger zijn in jouw huis. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies