Karlsson

Wall Clock Mirror Numbers Glass Ochre Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Glas
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Ochre Yellow

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die zowel praktisch als decoratief is? Dan is de Wall Clock Mirror Numbers Glass van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne ontwerp en opvallende ochre gele kleur, zal deze klok zeker een eyecatcher zijn in elke ruimte.

Deze wandklok heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 2.3 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor hij perfect past in elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer of kantoor is. Het gebruik van glas als materiaal geeft de klok een elegante uitstraling en zorgt ervoor dat hij lang meegaat.

De Wall Clock Mirror Numbers Glass is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect bij een moderne en trendy levensstijl. Of je nu een minimalistisch interieur hebt of juist houdt van opvallende accenten, deze klok zal zeker bijdragen aan de sfeer van je ruimte.

Met het merk Karlsson ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. De ochre gele kleur van deze klok voegt een vleugje warmte en levendigheid toe aan je interieur, waardoor het een echte blikvanger wordt.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wall Clock Mirror Numbers Glass van Karlsson. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies