Karlsson

Wall clock Pendulum Charm small steel White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32.5 cm
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die een vleugje charme toevoegt aan je interieur? Dan is de Wall clock Pendulum Charm small steel van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze klok een echte blikvanger.

Deze wandklok heeft een breedte van 20 cm en een hoogte van 32.5 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Of je nu een moderne woonkamer, een klassieke slaapkamer of een trendy kantoor hebt, deze klok past moeiteloos bij elke interieurstijl.

Gemaakt van duurzaam staal, is deze klok niet alleen mooi, maar ook stevig en betrouwbaar. De kwaliteit van Karlsson staat garant voor een lange levensduur, zodat je jarenlang van deze prachtige klok kunt genieten.

Met zijn witte kleur voegt deze wandklok een vleugje frisheid en helderheid toe aan elke ruimte. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist houdt van een kleurrijk interieur, deze klok past zich moeiteloos aan en zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Wall clock Pendulum Charm small steel van Karlsson is ontworpen voor volwassenen die houden van kwaliteit, stijl en functionaliteit. Met deze klok haal je niet alleen een praktisch item in huis, maar ook een eyecatcher die je interieur naar een hoger niveau tilt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies