Karlsson

Wall Clock Pure Large Light Wood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 60 cm
Diepte 5.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 60 cm
Materiaal Hout
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Light Wood

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een vleugje elegantie geeft? Dan is de Wall Clock Pure Large van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 60 cm bij 60 cm is deze klok een opvallende toevoeging aan elke muur.

Deze wandklok is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling heeft. De lichte houtkleur past perfect bij verschillende interieurstijlen, waardoor deze klok een tijdloze toevoeging is aan je huis.

De Wall Clock Pure Large is ontworpen voor volwassenen en heeft een diepte van 5.4 cm. Dankzij zijn formaat en duidelijke wijzerplaat is deze klok gemakkelijk af te lezen, zelfs van een afstand. Of je nu de tijd in de woonkamer, keuken of slaapkamer wilt bijhouden, deze klok zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent.

Met zijn merknaam Karlsson ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Deze gerenommeerde fabrikant staat bekend om zijn prachtige ontwerpen en betrouwbare producten. Met de Wall Clock Pure Large haal je een stukje vakmanschap in huis dat jarenlang meegaat.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wall Clock Pure Large. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid die deze wandklok te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies