Seiko

QHE184A Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9.4 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Kunststof
Merk Seiko
Merk kleurnaam Black
Merk product code QHE184A

Op zoek naar een stijlvolle en betrouwbare wekker? Maak kennis met de QHE184A van Seiko. Deze wekker behoort tot de categorie Wekkers en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 9.4 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 9.5 cm, heeft deze wekker de ideale afmetingen voor op je nachtkastje.

De QHE184A is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een strakke uitstraling. Het merk Seiko staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze wekker is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Black en de merkproductcode QHE184A, is deze wekker niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer.

Met zijn eenvoudige en intuïtieve ontwerp is de QHE184A gemakkelijk te gebruiken. Stel eenvoudig de tijd in en word elke ochtend op tijd wakker. Of je nu een vroege vogel bent of moeite hebt met opstaan, deze wekker zorgt ervoor dat je nooit meer een belangrijk moment mist.

Wacht niet langer en voeg de QHE184A van Seiko toe aan je winkelwagen. Met zijn betrouwbaarheid, stijlvolle design en handige functies, is deze wekker een must-have voor elke volwassene. Begin je dag op de juiste manier met de QHE184A!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies