Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

MAS Jewelz

MAS Jewelz
Filters
Sorteer op
1 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
MAS Jewelz
MAS Jewelz

Paarse Aventurijn Hanger

€ 17,47 € 24,95 -30%

MAS Jewelz

De sieraden van MAS Jewelz zijn ware cadeautjes om zowel te geven als te krijgen. Alle armbandjes van MAS Jewels worden met de hand gemaakt. De armbanden zijn vervaardigd uit de mooiste edelstenen en afgewerkt met zilveren kralen. De naam MAS Jewelz stamt af van het woord 'más' in het Spaans, wat 'meer' betekent; meer dan een cadeautje, meer maten beschikbaar, meer liefde die in een armband wordt gestopt en daarmee de ontvanger meer geluk brengt.

De armbanden van MAS Jewelz zijn opgedeeld in diverse collecties waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende edelstenen van de hoogste kwaliteit.

Jade
Jade is een beschermende steen, die zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfredzaamheid, liefde en tolerantie.

Serpentijn
Serpentijn brengt het lichaam en de geest in balans. Deze edelstenen helpen negatieve energie buiten te houden en werken uiterst kalmerend bij stress.

Labradoriet
Labradoriet geeft de drager van de edelstenen kracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Tevens helpt Labradoriet bij oververmoeidheid en stimuleert het creativiteit.

Jaspis
De Jaspis edelsteen is een beschermende steen. De Jaspis zorgt ervoor dat je voor jezelf opkomt en geeft moed. Tevens maakt het je strijdlustig en volhardend.

Amazoniet
De Amazoniet edelsteen is een sterke beschermer. De steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij diverse negatieve situaties, zoals verdriet, angst, zorgen en rouw. De steen heeft het vermogen het verstand en de intuïtie met elkaar in balans te brengen.

Turquoise
De Turquoise collectie is vervaardigd uit edelstenen die een zuiverende en beschermende werking hebben. Het geeft kalmte, inzicht en bevordert de creativiteit. De Turquoise edelstenen laten zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk.

De MAS Jewelz armbanden zijn vervaardigd van edelstenen. Edelstenen nemen over het algemeen negatieve energie op. Des te meer reden om de edelstenen regelmatig te reinigen en te ontladen. Een gereinigde steen heeft een betere en krachtigere werking. De steen zal positief, helder en koud aanvoelen. Reiniging en ontlading van edelstenen kan door ze minimaal een nacht te begraven in koude aarde, of door ze in een bak te leggen met hermatiet stenen. Doordat edelstenen energie afgeven is het ook van groot belang om ze met regelmaat aan te vullen wat betreft energie. Het opladen van de energie van de edelstenen kan op diverse manieren; door de edelstenen een nacht in het maanlicht te leggen (achter het glas), door de edelstenen in de zon te leggen met daarover een doekje van natuurlijk materiaal, of door de edelstenen in een bakje te leggen met bergkristallen.

Made with love, wear it with love