Secrid

Cardprotector Jubileum Editie jubileum

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.3 cm
Diepte 0.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam jubileum
Type sluiting Geen sluiting

De Cardprotector Jubileum Editie is een pasjes portemonnee van het merk Secrid. Deze portemonnee is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een breedte van 6.3 cm, een diepte van 0.8 cm en een hoogte van 10.2 cm. De Cardprotector is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een elegante zwarte kleur hardware. Het unieke jubileum design van deze portemonnee maakt het een echte eyecatcher.

Met de Cardprotector Jubileum Editie hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste RFID-scans. Deze portemonnee beschermt namelijk jouw pasjes tegen ongeautoriseerd uitlezen. Dankzij het slimme ontwerp kun je tot wel zes pasjes veilig opbergen en met één simpele beweging tevoorschijn halen. Geen gedoe meer met losse pasjes of zoekgeraakte kaarten!

De Cardprotector Jubileum Editie heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je pasjes. Het compacte formaat maakt deze portemonnee ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, deze Cardprotector biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Investeer in de Cardprotector Jubileum Editie en geniet van een georganiseerde en veilige manier om je pasjes mee te nemen. Met het merk Secrid ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een tijdloos design. Bestel nu en ervaar het gemak en de luxe van deze prachtige pasjes portemonnee!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies